Federer kada drži reket kao da svira

Autor:

Sport

07.08.2019

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Karen Hačanov smatra da je Rodžer Federer najjači teniser na svetu, bez obzira na kojoj se poziciji nalazi na ATP turu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

- Teško je izdvojiti neke posebne trenutke kada igrate protiv "velike trojke". Oni igraju spektakularan tenis, ali nisu nepobedivi. Za primer, lakše je igrati protiv Đokovića i Nadala zato što igraju skoro uvek isto u odbrani i ako lako odustaneš, onda oni ne praštaju  - kaže Hačanov, a prenosi "tennisworldusa".

Međutim, kada je reč o Federeru, ruski teniser ima drugačije mišljenje.

- Federer je drugačiji. On pokušava da osvoji poen u prva dva-tri udarca i u većini slučaja ne znaš gde će udariti. Ali opet, mogu da se pobede. Dosta zavisi i od igre protivnika -kaže Rus i dodaje:

- Mislim da je Federer najjači teniser na svetu, bez obzira na kojoj je poziciji na ATP listi. Rodžer je kao sjajni muzičar koji kada drži reket, kao da svira muziku. Neverovatno je da je dobar toliko dugo vremena, čak i protiv najboljih igrača. Takvi igrači su retki u sportu i zadovoljstvo je igrati protiv njih - rekao je Karen.

Hačanov je trenutno osmi teniser sveta, ima 23 godine i jedan je od tenisera koji bi u budućnosti mogao da konkuriše za prvo mesto na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading