Nesvakidašnja odluka: Ramos neće suditi Serenine mečeve

Autor:

Sport

18.08.2019

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori US Opena najavili su da će učiniti sve da se jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Vilijams i sudija Karlos Ramos ne susretnu na terenu u Njujorku

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena Vilijams

Razlog je incident koji se dogodio tokom finala poslednjeg Gren slema prošle godine. Podsećamo, Amerikanka i Portugalac su ušli u verbalnu raspravu.

Ramos je prvo opomenuo višestruku Gren slem šampionku zbog "koučinga", potom joj je oduzeo poen zbog lomljenja reketa. Serena ga je potom verbalno napala, nazivajući ga lopovom i lažovom. Posle svega ga je optužila i za seksizam.

Na kraju je Naomi Osaka slavila sa 6:2, 6:4 i tako došla do prve Gren slem titule u karijeri.

- Ne želimo tako nešto ponovo da gledamo", kazala je Stejsi Alaster u ime USTA. "Igraće se više od 900 mečeva tokom tri nedelje, tako da ćemo imati širok izbor za Kalosa. Sada želimo samo da se fokusiramo na takmičenje i nastavimo dalje.

Kako prenose američki mediji, Ramos neće biti delegiran ni za meče Venus Vilijams.

Inače, Serena se trenutno oporavlja od povrede, pošto je zbog bolova u leđima predala meč finala Rodžers Kupa, da bi se potom povukla sa turnira u Sinsinatiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading