Srpkinje polovične u kvalifikacijama za US Open!

Autor:

Sport

20.08.2019

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Nina Stojanović plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za US Open, dok je Natalija Kostić ispala je na samom startu kvalifikacija za četvrti Gren slem sezone US Open,

RepublikaFoto: Starsport
Nina Stojanović

Stojanović je savladala Kipranku Raluku Georgijanu Serban sa 7:6, 6:2, i u drugom kolu je čeka Amerikanka En Li. 

Kostić je završila učešće već u prvom kolu, pošto je od nje bila bolja domaća teniserka Tejlor Taunsend u dva seta 6:3, 6:1.

Dobro se držala u prvom setu 216. na WTA listi. Čak je prva stigla do brejka i povela 2:0. Ipak, Amerikanka, 100 mesta bolje plasirana od nje, brzo se vratila i izjednačila na 2:2. Potom je od narednih pet osvojila četiri gema i došla do prvog seta.

U drugom setu Taunsend dolazi do 3:0 i tu praktično završava posao. Kostićeva je osvojila još jedan gem do kraja, ali nedovoljno da ozbiljnije ugrozi domaću teniserku. Taunsend se u polufinalu kvalifikacija sastaje sa Paragvajkom Veronikom Sepede, 154. na listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading