Marej "pojeo" klinca u prvom singl meču nakon operacije

Autor:

Sport

26.08.2019

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji najbolji teniser sveta Endi Mari upisao je prvu pobedu u singlu, posle operacije kuka u januaru ove godine, pošto je na startu Rafael Nadal Opena bio bolji od Francuza Irmana Sibila sa 2:0 u setovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Marej

Britanac je u prvom kolu čelendžera na Majorci savladao 17-godišnjeg Sibila ubedljivim rezultatom 6:0, 6:1 za svega 44 minuta igre.

Samo jedan prepušten gem rivalu dovoljno govori o stanju na terenu, a Mari će nešto jači test imati u drugom kolu, gde ga čeka duel sa Slovakom Norbertom Gombošom, koji zauzima 115. poziciju na ATP listi.

Podsetimo, Endi je imao velikih problema sa povredom kuka zbog kojih je uoči ovosezonskog Australijan opena najavio da bi mogao i da završi igračku karijeru.

Posle višemesečnog oporavka igrao je u dublu na nekoliko turnira, pre nego što je učestvovao u Sinsinatiju i Vinston-Sejlemu u singlu.

Na oba turnira je gubio na startu - od Rišara Gaskea i Tenisa Sandgrena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading