Šta jedu Novak, Rafa i Rodžer?

Autor:

Sport

27.08.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni teniser Mats Vilander ponovo je pokrenuo pitanje dominacije "velike trojke". On je na zanimljiv način prokomentarisao činjenicu da "mlada generacija" još uvek nije našla ozbiljniji način da ih ugrozi.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Mats Vilander

- Novak uvek gleda da napreduje. Igrao je kraće poene, ali je isto diktirao tempo, baš kao što je to uradio na meč lopti. Sjajno je pogodio tri forhenda zaredom, a poslednji je bio viner- rekao je Vilander.

Najbolji teniser sveta u prvom kolu US Opena pobedio je Španca Karbaljesa Baenu u tri seta 6:4, 6:1, 6:4.

- Saglasan sam kada Novak kaže da na bekhend uvek može da se osloni. Kada se mučio s laktom i kada je imao operaciju, bekhend je bio taj koji je "patio" i odjednom nije pobeđivao mečeve. Takođe, i servis mu napreduje non-stop. Nisam siguran da li servira jače, ali svakako bolje miksuje- rekao je Mats.

Vilander je potom pohvalio "veliku trojku".

- Novak i dalje napreduje, što je neverovatno zato što je isti slučaj i sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Čime ih hrane? Međusobno guraju jedan drugoga i znaju da mogu da unaprede igru, a ujedno to i žele. Ne plaše se da naprave korak napred- zaključio je teniski ekspert "Eurosporta".

Đoković je u prvom kolu savladao pomenutog Španca, Federer je posle nešto slabije igre savladao Indijca Nagala, dok Nadal igra u noći između utorka i srede protiv Džona Milmana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading