Bogdan Obradovic za Srpski Telegraf: Novak je odlučio da opet osvoji Dejvis kup sa Srbijom!

Autor:

Sport

27.08.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović pričao je za Srpski Telegraf o predstojećem Dejvis kupu.

RepublikaFoto: Todor Petković
Obradović veruje da Srbija može da osvoji Dejvis kup

U novembru se u Madridu prvi put igra Dejvis kup u novom formatu, a Obradović je pričao o Novaku, šansama Srbije za novu titulu kao i svojim planovima za budućnost.

Šta mislite o novom sistemu takmičenja u Dejvis kupu?

- Drago mi je da Novak igra, biće dobro za publiku.  Dobro je za našu reprezentaciju, imamo više šanse da osvojimo, sigurno da je to i Novakova ideja da se ponovo osvoji Dejvis kup. Istorijski je važno da budemo prva reprezentacija koja u novom formatu osvaja Dejvis Kup. Zimonjić ima veliki broj igrača koje može da pozove. Nepoznanica je taj način žrebanja i kakva će biti atmosfera u Madridu. Neće tu biti mnogo srpskih navijača – naglasio je Obradović. 

RepublikaFoto: Starsport
Tekst potpisa

Šta mislite o gospodinu Zimonjiću kao selektoru?

- Ziki je profesionalac, on će organizaciju doterati, sve što smo mi gradili on sad koristi. Ima širi spisak igrača, može dosta igrača da pozove, a  ima i kinesku i rusku armiju navijača. Pitanje je samo motiva, da se momci dobro slože, i za njih je to novo sve. Svemu su se prilagodili i ovome će – smatra Obradović.

Vaši planovi za budućnost?

- Ja sam postao Head coach Šangaj teniske asocijacije u Kini. Pomoći ću Kinezima da urade ono što smo mi uspeli da uradimo. Moja akademija je i dalje u Beogradu i ja ću ostati vezan za srpski tenis uvek – završio je Obradović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading