Preokrenuo mu se život naglavačke: Sudio nezaboravno finale Vimbldona - Sada popio otkaz

Autor:

Sport

27.08.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za samo mesec dana od najvažnijeg dana u karijeri do otkaza. To je trenutno rečenica koja opisuje život teniskog sudije Danijela Štajnera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Danijel Štajner je jedan od najboljih teniskih sudija na svetu. Argentinac je veliko priznanje dobio kada mu je ukazana čast da sudi finale Vimbldona u kome su se sastali Novak Đoković i Rodžer Federer, a sa dvojicom igrača ušao je u istoriju jer je bio učesnik najdužeg finala u istoriji Vimbldona.

Svet je u utorak obišla vest da je Danijel Štajner još 15. avgusta dobio otkaz. Razlog za otkaz možda deluje banalno, ali Štajner je morao da zna za pravilo da ne sme da daje intervjue bez dozvole ATP, a upravo je to uradio.

U celoj situaciji sporan je bio intervju koji je Štajner dao argentinskom Kontinentalu u kome je pričao o svojoj karijeri ali i o finalu Vimbldona koje je sudio.

Nakon ove vesti među prvima se od igrača na društvenim mrežama oglasio Džon Izner:

- Ne znam celu priču, ali ona deluje apsurdno. Štejner je odličan sudija i omiljen je među igračima -napisao je Izner.

Štajner će ubuduće moći da sudi samo na Grend slem turnirima za koje sudije ne bira ATP, ali na ovogodišnjem US openu ga nema na spisku sudija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading