Novak vs. navijač: VERUJ MI SAZNAĆU KO SI - PRONAĆI ĆU TE!

Autor:

Sport

31.08.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neuobičajeno kasno je Novak Đoković izašao na zagrevanje pre meča trećeg kola US opena sa Denisom Kudlom, što je izazvalo strepnju njegovih navijača zbog povrede ramena, a dočekan je ovacijama po dolasku na terene za trening.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Ipak, jedan od navijača koji stoje iza ograde iza leđa igrača nešto je dobacio Novaku, nije se čulo šta (navodno "zar nije trebalo ti da se povučeš?"), a Đoković je otišao i počeo da se raspravlja, da bi u jednom trenutku rekao i "veruj mi, saznaću ko si".

Situacija se brzo proširila putem društvenih mreža, a Novakove reči prokomentarisao je Nik Kirjos: - Uplašen sam - napisao je uz "smajli". 


- Samo smo malo proćaskali - prvobitno je odgovorio Novak, a na insitiranje novinara rekao je ironično da mu se navijač dopao i da ga je pozvao na piće. Na dalja pitanja odgovorio je ozbiljnije:

- Ako imate snimak, znate šta mi je rekao. Zadržaću to između nas. Iako možda nije želeo da mi učini uslugu, to je uradio, učinio mi je veliku uslugu - kaže Đoković. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading