"Kirjosu nema pomoći!"

Autor:

Sport

28.09.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor turnira u Marseju Žan-Fransoa Kožol dao je svoje mišljenje o kontroverznom Niku Kirjosu. Kirjos je dobio novu opomenu od ATP, pošto mu je zapretila suspenzija na četiri meseca.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kirjos se osvežio pivom posle jednog od mečeva na Lejver kupu

On u narednom periodu neće smeti da napravi nijedan prekršaj, što na terenu, što van njega.

- Naravno da on nije profesionalan. On je šoumen i dobro je imati nekog takvog. Možete da ga kaznite ili suspendujete, ali on će uvek biti drugačiji tip igrača sa drugačijim ponašanjem. I dalje će praviti kontroverzne situacije i ponekad ukazati nepoštovanje ostalima, ali on, kao i Monfis, je dobar (za tenis)- istakao je Kožol.

Francuz je rekao da je Kirjos odbio da ove sezone učestvuje u Marseju.

- Pitao sam ga da igra u Marseju, ali on je odabrao Delrej Bič i Akapulko. Pitaću ga opet sledeće sezone. Kod Kirjosa je bolje kada on kaže da želi da igra. Njega ne zanima novac- otkrio je Kožol.

On je pričao i o dužnostima koje ima kao direktor turnira.

- Na svakom turniru direktor ima drugačija zaduženja. Kada sam počinjao radio sam apsolutno sve, a sada radim sve manje i manje. Moja uloga je da budem u kontaktu sa igračima, glavnim sponzorima, ATP, i Savezom Francuske. Da dajem neke ideje- rekao je Francuz.

Kožol se prisetio zanimljive anegdote sa legendarnim Ivanom Lendlom, koji ga je upitao da li može da trenira u 5.45 ujutru.

- On je dolazio iz Australije, a to je bila moja prva godina na turniru. Morali smo da otvorimo terene samo zbog njega- rekao je Žan-Fransoa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading