Nole igrao "pod ručnom", ali je ipak savladao Japanca za četvrtfinale Tokija!

Autor:

Sport

02.10.2019

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković plasirao su u četvrtfinale turnira u Tokiju pošto je bio bolji od domaćeg takmičara Goa Soede – 2:0 (6:3, 7:5).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nole je igrao onoliko koliko mu je bilo potrebno. U prvom meču sa ovim rivalom uz malo muke je stigao do pobede. Bio je Soeda željan da se u što boljem svetlu prikaže domaćoj publici i dao je sve od sebe.

Razlika u kvalitetu je bila velika. Novak je na vreme dodao gas, vezao je nekoliko dobrih poteza i na kraju slavio i pored padova u igri i malo nervoze.

Đoković je prvi morao da sačuva tri brejk lopte, a onda je krenuo da igra kako ume. Iz poena u poen bio je sve sigurniji Srbin. 

Ipak, u drugom setu je došlo do opuštanja. Vratio je Soeda brejk, ali nije imao snage da ozbiljnije napadne pa je Nole slavio. Sačuvao je Japanac nekoliko meč lopti, ali više od toga nije mogao. Đoković je vezao osam poena i slavio.

Novak će naredni meč igrati protiv boljeg iz duela Nišioke i Puja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading