Ðoković: Olimpijsko zlato velika želja, zato sam u Tokiju

Autor:

Sport

03.10.2019

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da su Olimpijske igre glavni razlog zašto je izabrao da debituje na turniru u Tokiju, gde će napadati olimpijsko zlato sledeće godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Želi titulu naredne godine

Ðoković je sa dva trijumfa stigao do četvrtfinala turnira iz serije 500 i naredni rival mu je Francuz Luka Puj.

- Zlato je bez sumnje jedna od mojih najvećih želja za sledeću sezonu i ostatak karijere - rekao je Ðoković u Tokiju, a prenosi specijalizovani teniski portal "Live tennis".

Ðokovićev plan da dođe u prestonicu Japana je kako bi se prilagodio uslovima i terenu za Olimpijske igre 2020.

- Nadam se da ću uspeti da napravim korak napred u Tokiju. Još uvek se osećam mladim telom i duhom. Motivisan sam da i dalje pravim sjajne rezultate na terenu - zaključio je srpski as.

Ðoković je do sada učestvovao tri puta na najvećem sportskom događaju, 2008. godine u Pekingu osvojio je bronzanu medalju, 2012. u Londonu je u borbi za bronzu izgubio od Argentinca Huana Martina Del Potra, istog igrača od koga je 2016. neočekivano eliminisan u Rio de Žaneiru u prvom kolu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading