Đoković bez pardona o penziji i velikim rivalima: U prednosti sam nad Nadalom i Federerom!

Autor:

Sport

29.10.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uoči starta na Mastersu u Parizu kaže da oseća da je u psihološkoj prednosti nad velikim rivalima Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak je bio gost u emisiji autora Sirila Hanuna na "Kanalu +", i tom prilikom je između ostalog pričao i o tome kako je kada se sastane sa Nadalom i Federerom.

Srpski teniser ima 16 Gren slem trofeja, četiri manje od Federera, a tri od Nadala, ali kada ga je novinar pitao da li oseća da u duelima sa njima ima mentalnu prednost, odgovorio je potvrdno.

- Da, osećam da je pomalo tako. Iznad svega, tako je pre početka meča, ne tokom njega. Kada igrate, koncentrisani ste samo na sledeći poen, ali pre meča, da, osaćam da sam u prednosti- izjavio je Novak.

On u mečevima sa Federerom ima skor od 26:22, a sa Nadalom 28:26.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Đokovića su takođe pitali da li razmišlja o povlačenju, ali svetski broj jedan je odgovorio da još nije u tom procesu i da ima i dalje velike motive.

- Iskreno, nisam obavezan da igram. Mogao bih sutra da okačim reket o klin ako to želim, jer sam pre svega otac dvoje divne dece, od kojih moj sin ima pet godina i pred polaskom je u školu, tako da bih svakako voleo da provodim više vremena sa njima. Ipak, srećan sam što još igram, i dalje sam jako motivisan i spreman da igram za nove pobede u ovom prelepom sportu- zaključio je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading