Federer zbunjen: Ne razumem zašto me poredite sa Mesijem...

Autor:

Sport

25.11.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer, rekorder po osvajanju Gren slem titula kaže da ne razume najbolje poređenje koji sa argentinskim fudbalerom Lionelom Mesijem, dok Španca Rafaela Nadala vide kao Kristijana Ronalda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

- Već su mi mnogi postavljali to pitanje. Čuo sam da me porede sa Mesijem, a Nadala sa Ronaldom, ali ne znam zašto?! Oba igrača su neverovatna i obojica su zaslužni za veliki napredak samog fudbala. Ljudi mi kažu da sam poput Mesija, ali i dalje ne znam zašto- rekao je Federer.

U velikom intervjuu za "Tenis World", Švajcarac se dotakao i predstojećih Olimpijskih igara u Tokiju i priče oko zlatne medalje u singlu, koja mu nedostaje u bogatoj riznici trofeja?

- Često čujem kako morate da osvojite sve trofeje, ako želite da budete uspešni. I da, ako nemate sve titule, vaša karijera nije bila potpuna. Ne slažem se s tim. Smatram da je moja karijera bila neverovatno uspešna. Čak i bez nekih najvrednijih trofeja. Ponekad i nije sve zavisilo od mene, a ponekad nisam imao ni sreće. Važno je da znam da sam uvek davao sve od sebe. Ukoliko osvojim zlatnu olimpijsku medalju u Tokiju, to će biti neverovatno dostignuće- rekao je Švajcarac, koji ima zlatnu olimpijsku medalju, osvojenu u dublu na Igrama u Pekingu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading