(FOTO) Hrvati izgubili lepoticu: Se*si teniserka menja državu za koju igra!

Autor:

Sport

19.01.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodna Hrvatica Mariana Dražić odlučila je da neće više igrati pod zastavom Hrvatske. Ona je odlučila da će u nastavku karijere igrati za, bar za sada, neimenovanu selekciju iz regiona.

RepublikaFoto: instagram.com/marianadrazic
Mariana Dražić

Mariana Dražić (25) blizu je odlaska iz Hrvatske i trebala bi, kako saznaje "Croatia Tennis"  da zaigra jednu drugu reprezentaciju iz regije. Nezadovoljna je statusom Hrvatskog teniskog saveza i nepozivanjem u reprezentaciju.

Mariana nije među najboljim igračima, 589. je na WTA listi. U karijeri je osvojila 12 Futures naslova. Nakon nekoliko otkaza u reprezentaciji Hrvatske Mariana je očekivala poziv, ali kako on nije usledio ona je odlučila da za nju više nema sreće u Hrvatskoj. 

Mariana Dražić je ćerka bivšeg hrvatskog reprezentativca i igrača Hajduka Darka Dražića (56) koji je fudbalski trener, dok joj je sestra Antonija teniski sudija.

Iako još uvek nije poznato pod čijom će zastavom Mariana nastupati pretpostavlja se da će to biti Bosna i Hercegovina jer joj je otac rođen u Novom Travniku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missing summer and long hair?

Објава коју дели Mariana Dražić ? (@marianadrazic) дана 1. Нов 2019. у 3:57 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take me ?

Објава коју дели Mariana Dražić ? (@marianadrazic) дана 28. Окт 2019. у 6:52 PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading