Debi na grend slemu će morati da pričeka: Nina Stojanović u sredu na terenu!

Autor:

Sport

21.01.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedina predstavnica srpskog tenisa u ženskom singl žrebu Australijan opena, Nina Stojanović moraće da sačeka još jedan dan do izlaska na teren, iako je to trebalo da se dogodi u utorak.

RepublikaFoto: Starsport
Nina Stojanović

Razlog je naravno poremećen raspored usled obilnih padavina tokom prvog dana takmičenja, tako da je za drugi planirano da se odigra čak 96 mečeva u obe konkurencije. Među njima i Ninin sa Anastasijom Pavljučenko.

Međutim, nakon što je odigrana polovina susreta tokom minule noći, organizatori su procenili da nema šanse da se svi završi, tako da su cifru spustili na 88.

A među "otpisanima" se pored susreta Stojanović - Pavljučenko, našli i Sabalenka - Suarez-Navaro, Mertens - Kovinić, Kudermetova -  Soribes, Kontaveit - Šarma, Kr. Pliškova - Votson, Pegula - Taunsend i Svjatek - Baboš.

To znači da će 23-godišnja Beograđanka još malo morati da sačeka do debija u grend slem singlu i sudara sa favorizovanom i veoma snažnom Ruskinjom.

Pobednici ovog meča pored 100 WTA poena sledi i 128.000 australijskih dolara (0,62 evra), ali i duel sa boljom iz susreta između Amerikanke Tejlor Taunsend i sunarodnice joj, Džesike Pegule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading