Sporna izjava Vilandera posle meča Đoković - Federer: Ko je ovde G.O.A.T?

Autor:

Sport

30.01.2020

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji švedski teniser Mats Vilander rekao je da Novaku Ðokoviću nije bilo lako da se spremi i pobedi Rodžera Federera, koga je oslovio sa najboljim teniserom svih vremena, iako potera sa titulom G.O.A.T još uvek traje...

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Mats Vilander

Srpski teniser posle dva sata i 19 minuta igre i tri seta izborio je osmo finale u Melburnu, drugo uzastopno.

- Ðokoviću nije bilo lako pripremiti se za ovaj meč, da zna koliko jako mora da pritiska u razmenama, šta da očekuje od Federera... Sve to se videlo na startu meča, kada nije ličio na sebe, a Federer mu je odmah oduzeo servis- rekao je teniski ekspert Vilander na Eurosportu.


Šveđanin je istakao da je Ðoković na momente bio nervozan, što je kako kaže, bilo i očekivano.

- Nije lako ostati miran kada igraš protiv GOAT-a (najvećeg svih vremena). Danas je morao da se potrudi i zaslužio je plasman u finale- rekao je Vilander koji se osvrnuo i na podršku publike koju je Ðoković imao tokom susreta.

- Činjenica je da je Novak sedmostruki šampion, da svaki put u Australiji daje sve od sebe i da je savršeno spreman. Ovde ima mnogo srpskog naroda, koji sada ima za koga da navija. Deo publike je bodrio je autsajdera, što je ovaj put bio Federer. Ðoković je ovde veoma popularan, jer ljudi dolaze da vide i dobiju nešto zauzvrat, a Novak im to stalno donosi- zaključio je Vilander.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading