Novak razbio Federera, pa izazivao kolaps na društvenim mrežama!

Autor:

Sport

31.01.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković je preslišao Švajcarca Rodžer Federera u tri seta u polufinalu Australijan Opena i tako se plasirao u svoje 8. finale u Melburnu! Najverniji Đokovićevi fanovi su podelili oduševljenje na društvenim mrežama, a među njima se izdvajaju Jelena Đoković, Boris Beker, Filip Krajinović...

Novak Đoković s pola muke do 8. finala u Melburnu

PODRŠKA SUPRUGE

Jelena: Novak je nezaustavljiv

- Đoković je 27. put savladao Federera u karijeri i izborio šansu da osvoji novi Australijan open. Mogu samo da kažem - nezaustavljiv - napisala je Jelena Đoković (32), supruga najboljeg srpskog tenisera.

NEKADA ZAJEDNO

Beker: Nole za osmu titulu!

- Džoker Nole je još jednom pobedio Rodžera Federera, ušao u osmo finale i juri osmu titulu na Australijan openu! Svaka čast - rekao je Boris Beker (52), bivši trener Novaka Đokovića.

VRLO PROSTO

Krajinović: Najbolji je

- Jednostavno najbolji - napisao je Filip Krajinović (27) na Instagramu posle pobede Noleta nad Federerom, uz zajedničku fotografiju saigrača iz reprezentacije.

ANIN TRENER

Gilbert: Bio je lud meč!

- Bio je to lud meč. Novak je u nekoliko navrata imao sreće, ali ju je zaslužio. Tek danas očekujem pravu vrelinu u meču Tima i Zvereva. Nisam siguran da Federer može do još jednog grend slema u karijeri - rekao je Bred Gilbert (58), nekadašnji trener Ane Ivanović i Endija Marija.

INDIJAC OČARAN

Devarman: Nikad niko kao Đoković

- Nikada u istoriji tenisa nisam video igrača da ima ovoliko samopouzdanja kao Novak Đoković. Ali baš nikada - rekao je Somdev Devarman (34), indijski teniser, koji je bio 62. na svetu.N

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading