Pobede Troickog i Milojevića

Autor:

Sport

01.02.2020

15:57 >> 15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Nikola Milojević plasirao se u poslednje kolo kvalifikacija ATP turnira u Puneu. On je savladao domaćeg takmičara Saketa Minenija u dva seta, 6:3, 6:2.

RepublikaFoto: Tanjug
Vraća li se u top 100?

Milojević je do poslednje runde stigao posle meča koji je trajao samo 60 minuta. mČetvrti nosilac je mnogo bolje otvorio meč protiv Indijca koji je dobio specijalnu pozivnicu, a do brejka je stigao u šestom gemu i čuvao prednost do kraja prvog seta.

U drugom delu igre je Milojević bio još dominantniji - na startu je napravio brejk, a zatim i u petom gemu oduzeo servis rivalu i mirno priveo meč kraju. Naredni rival srpskom teniseru biće Holanđanin Robin Hase.

Viktor Troick se takođei plasirao u poslednje kolo kvalifikacija, pošto je savladao Nikolu Kuna u dva seta, 6:1, 6:4.

Lako je Troicki stigao do pobede, a meč je otvorio furiozno i posle dva brejka poveo 5:0. I u drugom setu je kontrolisao igru, a brejk je napravio već na startu tog dela igre i do kraja meča čuvao prednost.

Meč je trajao jedan čas i 10 minuta, a naredni rival srpskom teniseru biće Evgenij Karlovski.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading