Tima još uvek boli poraz od Đokovića, ali je uspeo da izgovori ove reči!

Autor:

Sport

04.02.2020

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominik Tim, mladi austrijski teniser, poražen je od Novaka Đokovića u finalu Australian Opena i to posle velike borbe u pet setova. On je sleteo u Beč i na aerodromu održao konferenciju za medije gde je biranim rečima još jednom govorio o najboljem teniseru sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Finalisti ovogodišnjeg Australijan Opena

On je je govorio i o svojoj budućnosti i otkazanom učešću na turniru u Buenos Airesu naredne nedelje.

- Usponi i padovi bi trebalo da se uskoro u potpunosti smanje, a idealno bi bilo da iščeznu. Povrh svega, želja mi je da budem još bolji teniser, a to ću uspeti ako unapredim svoj servis i ritern, ali mi je cilj i da fizički budem snažniji. Važno je da uvek budem svestan šta mi je potrebno da budem sjajan teniser i da se na terenu osećam dobro- rekao je Tim.

Dominik se takođe osvrnuo na to finale Australian Opena i bolan poraz od srpskog tenisera Novaka Đokovića.

- Kada izgubite od žive legende kakva je Đoković i to sa 4:6 u petom setu, to jednostavno morate da prihvatite. Vrlo je važno da nastavljam da učim iz svojih poraza, a nikada neću imati garanciju da neki Gren Slem mogu da osvojim, najvažnije je da uvek dam sve od sebe- rekao je Dominik Tim na konferenciji za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading