Svima je trn u oku: Francuski novinar osuo paljbu po Novaku - on ništa ne radi, samo ćuti!

Autor:

Sport

11.03.2020

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski portal "We love tennis" je objavio tekst koji je potpisao novinar Žan Miler sa naslovom "Odbrambeno ćutanje Novaka Đokovića", koji je prepun skandaloznih rečenica, povodom Novakovog nereagovanja na otkazivanje turira u Indijan Velsu zbog opasnosti od koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novaku se zamera što se kao 1. reket sveta nije uključio u dešavanja u Savetu igrača, čiji je on predsednik, povodom otkazivanja Indijan Velsa od koronavirusa.

- Novak Đoković je uvek spreman da napravi dobre šale i objavi viralne snimke, ali je potpuno odsutan od svake rasprave od kako je obelodanjeno otkazivanje Indijan Velsa.

Novaku se zamera i zašto se nije uključio u raspravu i doveo u pitanje odluku organizatora, koji su to uradili.

Novinar takođe podseća i da Novaku nije bilo strano da digne glas za prava tenisera kada je na dnevnom redu bilo pitanje nagradnih fondova, što je upotpunilo skandalozne rečenice koje je napisao u svom tekstu.

Iako je 1. reket sveta, novinar se nije zapitao da li je Novak Đoković neko ko treba da donese konačnu odluku o tome ili stručnjaci, doktori i naučnici koji su upućeni u to i svesni opasnosti i rizika koji bi mogao da ugrozi živote hiljade ljudi i mnogih tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading