AMERIKANCI PRENELI PISANJE REPUBLIKE: "Tenis world" o izjavi koju je Đoković dao ekskluzivno za naš portal!

Autor:

Sport

12.03.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu je Svetska zdravstvena organizacija (SZO) proglasila koronavirus pandemijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Pre nekoliko dana, Indijan Vels turnir postao je prvi veliki sportski događaj Sjedinjenih Država koji je otkazan zbog epidemije koronavirusa.

Teniski sportski portal "Tennis worls usa" preneo je Đokovićevu izjavu, koju je ekskluzivno dao za naš portal, da Novak traži od organizatora Mastersa u Majamiju odlaganje turnira i to u što kraćem roku.

- Slažem se sa većinom igrača, ali razumem zašto neki igrači misle da bi tur trebalo da se nastavi", rekao je Đoković za naš portal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Đoković (32) je naglasio da se, otkako je SZO proglasio pandemiju, sve promenilo jer je bio "prilično siguran" da će čelnici iz Majamija morati da samo odlože događaj. 

 - Moj savet momcima koji su još uvek u Sjedinjenim Državama je da se vrate u Evropu u narednih 48 sati, ili još ranije. Trenutno sam u Los Anđelesu, ali se vraćam danas ili sutra. Iskreno ne znam šta se može dogoditi pod ovim okolnostima i ne znam možemo li igrati Majami ili bilo koji drugi događaj dok se ne završi pandemija koronavirusa - izjavio je Đoković. 

 U međuvremenu je stiglo obaveštenje da je Masters u Majamiju otkazan, a i Novak se vratio u Evropu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading