Japanski teniser udario na Noleta: Đoković krije nešto od nas!

Autor:

Sport

13.03.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je svima na udaru... Srbin kao da je kriv zbog stanja u svetu tenisa. Ovoga puta na njega je udario teniser iz Japana Danijel Tero.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Zbog koronavirusa zaustavljena je sezona tenisa, neće se igrati do 27. aprila, a Japancu je zasmetalo što je Novak pre zvanične odluke krenuo u Evropu.

- Znači Đoković odlazi iz Amerike pre nego što su se turniri posle Indijan Velsa otkazali ili odložili. Koju informaciju ja propuštam? - napisao je Taro.

Ubrzo je dobio odgovor od Noletovih navijača.

- Predsednik Amerike je zabranio putovanja iz Evrope i do Evrope ka Americi u narednih 30 dana! Mislim da je odlučio da napusti Ameriku pre nego što bi dobio zabranu da napusti zemlju, onda ne bi video porodicu najmanje 30 dana - jasan je odgovor.

Ipak, Taro nije odustao.

- Sve su to tračevi dok ne postane zvanično. Znao sam da neće biti turnira, baš kao i 98% igrača. On je predsednik Saveta igrača, a njegov odlazak govori da nam nisu rekli nešto - bio je više nego bezobrazan Taro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading