Novaka će ovo najviše da košta

Autor:

Sport

16.03.2020

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pandemija koronavirusa najžešće je zapravo oštetila našeg tenisera. S druge strane, pauza najviše odgovara operisanom Federeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković izgubio najviše zbog prekida takmičenja. Jer ne samo da je bio u naletu od 21 pobede u nizu, već je delovalo kao da je spreman za istorijsku sezonu bez poraza, što je i sam naveo po osvajanju Dubaija. 

Međutim, jedan od najboljih dubl igrača svih vremena, Mark Nouls misli da to nije šala i da bi Srbin to i ostvario:


 - Ova pauza je baš loša za Novaka… Vezao je 21 pobedu, igrao senacionalno i pokazivao je znakove da, kao bi sve prošlo kako treba, mogao da završi sezonu bez poraza! Malo ko od tenisera može da ga pobedi - smatra trostruki grend slem šampion.
RepublikaFoto: Tanjug

 - Ali, kada se sezona bude nastavila, Novak će krenuti onako kako je i stao. Čak je i izjavio da želi da završi 2020. bez poraza, a to je opaka poruka protivnicima.

I dok je pauza zakočila Noleta, ona je došla kao dar sa neba Rodžeru Federeru koji je posle ispadnja u polufinalu Australijan opena, upravo od Noleta, odlučio da operiše problematično koleno, te je otkazao  deo sezone na šjaci. A to znači da verovatno ni njemu neće oduzimati osvojene bodove, već će se sačekati logičnije rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading