Bivša najbolja teniserka sveta jedva pobegla iz Afrike zbog koronavirusa

Autor:

Sport

21.03.2020

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolja teniserka sveta Karolina Voznijacki doživela je nepriliku zbog korona virusa tokom putovanja afričkim kontinentom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karolina Vozniacki

COVID-19 i zatvaranje granica širom sveta joj je prekinulo plan da se mužem putuje po svetu nakon što je objavila da se penzioniše.

- Ostali smo zaglavljeni u Africi, ali smo nekako krenuli put kuće! Idemo u samoizolaciju čim se vratimo. Ostanite bezbedni svi zajedno... Ugrozila sam imuni sistem sebi i svojoj porodici, pa zato sada nosimo zaštitne maske i idemo u karantin - rekla je Voznijacki.

Ona je udata za bivšeg košarkaša i NBA šampiona Dejvida Lija sa kojim se sada zaputila u Dansku.

Karolina se penzionisala u januaru, kada je već počela da se "kuva" kriza sa zarazom koja se proširila iz Kine.

- Letovi su bili otkazani ili pomereni zbog onoga što se dešava širom sveta, što je značilo da će biti teško vratiti se nazad. Da, Afrika jeste imala vrlo malo slučajeva, ali to ne menja činjenicu da smo hteli da se vratimo kući i samo se zaključamo pre nego što se ostatak sveta zatvori potpuno - objasnila je Voznijacki.

Dankinja je kao veoma mlada teniserka, sa svega 29 godina u januaru rekla da se penzioniše. Kao mlada je i dospela do prvog mesta WTA liste 2010. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading