(VIDEO) Sećanje na "epsko" polufinale Rolan Garosa 2013: "Novakov NAJBOLNIJI trenutak u karijeri"!

Autor:

Sport

17.04.2020

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Morgado i Tumaini Karajol, portugalski i britanski novinar, prisetili su se čuvenog polufinalnog meča Rolan Garosa iz 2013. godine.

RepublikaFoto: Ap photo
Rafael Nadal i Novak Đoković

U epskom duelu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala viđena je velika borba koja je na kraju posle pet setova pripala španskom teniseru.

Meč je mogao da ode na jednu ili na drugu stranu, a u petom setu pri rezultatu 4:3 za Novaka i 40:40 viđen je poen koji mnogi i dan danas pamte.

Nole je imao dobijen poen koji bi mu doneo brejk loptu za 5:3, međutim bio je neoprezan i prilikom voleja je dodirnuo mrežu.

- Sve dok sam živ nikada neću moći da pređem preko činjenice da se ovo zapravo desilo - napisao je na Tviteru Karajol, ali je ubrzo dobio i odgovor na Tvit.

- Sigurno jedan od najbolnijih momenata Đokovićeve karijere - odgovorio je Morgado.

Srbin i Španac su do kraja seta vodili veliku borbu, a prvi je popustio Đoković. i to u 16. gemu u kojem je Rafa iskoristio pad koncentracije i sa 9:7 došao do pobede.

Rezultat je na kraju bio – 6:4, 3:6, 6:1, 6:7 (3), 9:7 u korist "Bika sa Majorke".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading