Tim se vraća na teren: Presrećan sam!

Autor:

Sport

19.04.2020

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar sporta Austrije Verner Koler objavio je da će teniseri moći da se vrate na teren i počnu da treniraju naredne nedelje, s obzirom na to da se širenje virusa korona u toj zemlji stišava. Austrijski teniser Dominik Tim smatra da su to sjajne vesti za sve.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dominik Tim

- Jedva čekam da ponovo izađem na teren. Ima još mnogo vremena do početka turnira. Recimo da ćemo imati još tri ili četiri meseca do nastavka takmičenja. Nećemo moći da održimo ritam treninga tako dugo. Svi smo toliko mečeva odigrali u karijeri da nam je sada najviše mesec dana dovoljno da se pripremimo za prvi turnir - rekao je Tim za austrijski Skaj Sport i dodao:

- Ipak, biću srećan ako se uopšte nastave takmičenja i turniri. Nije me briga na kojoj će to podlozi biti.

Tim će u ponedeljak početi da trenira sa svojim prijateljem i 85. teniserom sveta Denisom Novakom.

- Moći ću da planiram konkretne stvari tek kada Tur ponovo počne. Nedostaje mi tenis. Srećan sam što ću moći ponovo normalno da trenira. Neću početi sa jakim treninzima sve dok ne dobijemo neki detaljniji raspored - rekao je Tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading