Kirjos ponovo potkačio Đokovića: Novakovi poljupci publici su "ljigavi", ako ne može da me pobedi, nije GOAT!

Autor:

Sport

22.04.2020

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Kirjos kao da ne može da prestane da spominje Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak i Nik

Od netrepeljivosti do pohvale, tako bi se opisalo mišljenje Australijskog tenisera Nika Kirjosa o Novaku Đokoviću. 

Nedavno je Nik čak i pohvalio Noleta, sugerišući kako je oduševljen njegovim pokretima na terenu i na koji način izvodi bekhend. Međutim, kada je reč o drugim osobinama, Kirjos kaže da "ne može da podnese" srpskog igrača i sada je to konkretizovao.

- Ja zapravo ne mrzim nikoga i priznajem da su ljudi drugačiji. Ne volim neke od stvari koje Đoković radi, ali ga ne mrzim - rekao je Kirjos.

On je ponovio i da Srbin ima bolesnu opsesiju da se svidi svima, zbog čega je prošle godine naročito i pokrenut "sukob" između njih dvojice.

Želja je Đokoviću, prema Kirjosovim rečima, da bude kao Rodžer Federer.

- Za mene lično, mislim, sada mi nije ni bitno kada je otišlo ovako daleko, osećam kao da toliko želi svima da se svidi da to ne mogu da podnesem. Sva ona proslava sa slanjem poljubaca publici koju radi posle mečeva, to je tako "ljigavo".

- Pričamo o čoveku koji se jednom povukao sa Australijan opena jer je bilo previše vruće. Nebitno koliko Grend slem titula osvoji, za mene nikad neće biti najveći svih vremena. Igrao sam protiv njega dvaput i izvini, ali ako ne možeš da pobediš mene, onda nisi najveći - rekao je Kirjos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading