ATP pred velikom odlukom: Nole i ekipa se vraćaju na teren, ali ne u julu kako je planirano!

Autor:

Sport

27.04.2020

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda ćemo Novaka Đokovića i ostatak društva ipak videti na terenu do kraja godine, tako bar tvrde svetski mediji. Navodno će ATP zakazati nastavak sezone za 3. avgust i da će naknadno odrediti po kom redosledu će se održavati turniri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Sezona je zbog pandemije koronavirusa zvanično stopirana do 13. jula, ali je izvesno da se tad neće nastaviti. 

Zbog pandemije je već otkazan Vimbldon, a Rolan Garos pomeren sa juna na kraj septembra, dok bi US Open opet trebalo da se održi prema rasporedu.

ATP traži načine da se sezona nastavi, najverovatnije neće biti publike najmanje do septembra.

Postoji i mogućnost da se zbog teške situacije u SAD u potpunosti otkaže američka turneja i da se u avgustu igraju turniri na travi u Evropi, ali o tome će biti razgovora tek narednih dana kada će čelnici izaći sa planom o nastavku sezone, kao i sa potvrdom datuma za nastavak iste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miodrag

27.04.2020 22:59

Koji optimisti? Pogledajte na Worldometers.info/koronavirus pa ce vam biti jasno da ove godine nema nista od tenisa. 3 miliona zarazenih, umrlih ni broja im se nezna. Najveci problrmi u Spaniji, Italiji, Francuskoj, Engleskoj, USA gde treba da se odrze GS i masters turniri. O injekcijama se samo nagadja a Djokovic, Nadal, Federer i drugi ce trcati na turnire.