"Novakova igra nije sa ovog sveta, najbolji je u istoriji tenisa"!

Autor:

Sport

09.05.2020

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji američki teniser Tod Martin govorio je o tome koji je teniser najbolji na svetu kada je na svom vrhuncu i istakao da je najteže savladati srpskog igrača Novaka Đokovića kada je u svojoj najboljoj formi. On je govorio o "velikoj trojci" i pokušao da pruži odgovor na pitanje ko bi mogao da se smatra najvećim teniserom svih vremena – Rodžer Federer, Rafael Nadal ili Novak Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Rodžerova igra je estetski najprivllačnija u istoriji. On oduševljava publiku servisom, riternom, napadaom, odbranom – sve što uradi na terenu izgleda prelepo - izjavio je Tod Martin, koji je tokom 2009. i 2010. kratko bio član tima Đokovićevih trenera.

- Ipak, ukoliko je u pravoj formi, Novak je za mene onaj kojeg je najteže pobediti. Ako se oseća prijatno, ako ima samopouzdanje i fizičku formu koji mu dopuštaju da bude koncentrisan, njegova igra je bolja od bilo čije druge. Atletski je neverovatan – kao da nije sa ovog sveta. Moje mišljenje je da Đoković ovu igru igra bolje nego bilo ko u istoriji. Radio sam sa njim i znam kakav mentalitet ima – čvrst je kao zid od cigle u najtežim trenucima - rekao je nekadašnji američki teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading