(FOTO) Ovaj čovek je dao 85.000 dolara za izlazak sa teniserkom: Romeo će da obori Juliju s nogu

Autor:

Sport

20.05.2020

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanadska teniserka Eženi Bušar pokrenula je nedavno dobrotvornu aukciju u kojoj je ponudila izlazak na sastanak osobi koja za to izdvoji najviše novca.

RepublikaFoto: instagram.com/geniebouchard
Eženi Bušar

Na kraju je pobednička ponuda iznosila 85.000 dolara, koje će Kanađanka uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Bušar se obavezala da će izaći na večeru sa pobednikom, a on će moći da izabere turnir na koji će ići sa njom, sedeće na tribinama u njenom timu, a dobiće potpisani reket i patike.

Na kraju se ispostavilo da je misteriozni obožavalac američki komičar Bob Meneri. On je stekao veliku popularnost kroz šaljive Instagam snimke, a najavio je da će pokušati da obori Bušar s nogu.

 - Govorite mi da imam šanse. Teniska senzacija Eženi Bušar je prihvatila moj poziv na izlazak, Prijavite se na moj kanal da vidite kako će Romeo da obori Juliju s nogu. Držite mi palčeve - napisao je Meneri.

Pandemija koronavirusa i zabrana letova, otežala je viđanje Meneriju i Bušar, pa su odlučili da sastanak imaju preko video četa, koji će biti kasnije i objavljen.

Ipak, Bob se nada drugom dejtu, kada prođe pandemija i kada bude u prilici da uživo razgovara sa jednom od najlepših teniserki sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading