OI su nezamislive bez vakcine za koronu i ona je prioritet: Kako će Nole reagovati na ove reči!?

Autor:

Sport

25.05.2020

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Japana Šinzo Abe rekao je da su brz razvoj vakcina i efikasni tretmani za koronavirus prioriteti za organizovanje Olimpijskih igara u Tokiju.

RepublikaFoto: Tanjug
Novak Đoković

Abe je kazao da oporavak od pandemije koronavirusa samo u Japanu ne bi bio dovoljan da se održe Igre jer ta manifestacija uključuje gledaoce i sportiste iz celog sveta.

On je naveo da se vlada Japana nada da će se Olimpijske igre održati "u potpunom obliku", sa gledaocima kao dokaz pobede čovečanstva nad koronavirusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šinzo Abe, premijer Japana

Tokom vandrednog stanja i u jeku pandemije koronavirusa Novak Đoković je putem Fejbuka, kao i Instagrama često govorio o vakcini protiv ovog opakog virusa.

Nole je tada istakao da nije za vakcinisanje. Ipak, ovakva odluka japanskog premijera, možda se neće dopasti srpskom asu...

RepublikaFoto: Jelena Ivanović
Novak Đoković

Stručnjaci su prethodno naveli da će biti teško razviti efikasnu i sigurnu vakcinu do početka Olimpijskih igara u Tokiju.

Japan i Međunarodni olimpijski komitet (MOK) su zbog pandemije koronavirusa odložili Igre za jul 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading