Nole reagovao na izjavu ambasadora Crne Gore: Evo kakva je situacija sa turnirom

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

29.05.2020

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je u fokusu teniskih dešavanja „Adria tour” koji se održava u organizaciji najboljeg tenisera sveta, a koji bi trebalo da se igra i u Crnoj Gori koja je zatvorila granice za srpske građane, Novak Đoković je izrazio ubeđenje da će Crnogorci tokom jednog vikenda u junu uživati u tenisu.

RepublikaFoto: starsport
Novak Đoković

- Mislim da će se granice otvoriti. Igramo u Crnoj Gori 90 odsto - rekao je Novak za ovaj list.

Juče se oglasio i ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević koji je između ostalog o ovom problemu kazao:

- Nisam na tu temu razgovarao, imao sam kratak razgovor sa stricem Novaka Đokovića, nije bila ta tema nego u kontekstu priprema turnira. Nemam nikakvih informacija da se neće dozvoliti Novaku Đokoviću da dođe u Crnu Goru - rekao je ambasador.

Novak Đoković će u sklopu "Adria tour-a", prvi turnir održati u Beogradu (13. i 14. juna), ako se u obzir uzme nivo turnira kojima će biti domaćin (TSS Tur, Šampionat istočne Evrope).

Potom sledi selidba u Zadar (20/21. jun), dok će turneja u Crnu Goru stići 27. i 28. juna, ali još nije poznato u koji grad, zbog čega se u Podgorici s velikom pažnjom očekuje Novakovo današnje obraćanje.

Poslednji turnir na programu je 4. i 5. jula u Banjaluci, a dan kasnije će u Sarajevu igrati egzibicioni meč protiv Damira Džumhura, koji je pre nekoliko dana osvojio humanitarni turnir na Kalemegdanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading