Srbin otvorio dušu i otkrio neverovatne detalje: Drogiran sam igrao protiv Jelene Janković!

Autor: Blic,Republika

Sport

31.05.2020

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana smo pisali o teškom životnom putu nekada velike nade srpskog tenisa Nikole Gnjatovića, koji je otkrio novi šokantan detalj iz svog života.

Jelena Janković

On je sa nekada prvom teniserkom sveta sparingovao u veoma drogiranom stanju. 

- Jesam, ali nije znala. Nemam pojma kako. Nisu ljudi jednostavno znali jer sam najnormalnije obavljao poslove i to nekako ide u početku. Ali posle krećeš da se gasiš. Tek pre godinu dana sam mogao da potrčim. Ni ja ne znam da li sam se još uvek izvukao, početkom 2016. sam se poslednji put drogirao - rekao je momak koji je svojevremeno pobedio Rodžera Federera i mogao da postane drugi Novak Đoković.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Happy
Nikola Gnjatović

- Deca treba da budu iskrena sa roditeljima. Moj otac je eksplodirao kada je saznao. Kada sam igrao aktivno, nisam konzumirao. Vratio sam se 1999. u Srbiju kao potencijalni vojni obveznik i nisam mogao da napustim zemlju, odnosno da branim bodove iz 1998. Izgubio sam ih dosta, trebalo je da opet prolazim kroz kvalifikacije što mnogo košta, onda sam otišao u Bosnu. Tamo se desilo šta se desilo. Tu počinje pakao - istakao je Nikola Gnjatović za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading