Zverev brani Novaka i udara na medije u svojoj zemlji: O koroni treba da brinu organizatori "Adria tura", a ne igrači!

Autor:

Sport

18.06.2020

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser Aleksandar Zverev nastupiće i na drugom turniru "Adria tura" u Zadru.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković i Aleksandar Zverev

Sedmi igrač na ATP listi osvrnuo se i na prvo takmičenje, koje je proteklog vikenda održano u Beogradu.

- U Beogradu je bilo neverovatno. Bilo je sjajno videti sve momke nakon nekoliko meseci. Nisam video nikog četiri meseca, bilo je sjajno videti da su svi u formi i da sjajno igraju - rekao je Aleksandar Zverev za "HRT".

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Zimonjić - Aleksandar Zverev - Dominik Tim - Novak Đoković

Ovih dana Novak Đoković i njegov turnir bili su na meti svetskih medija, naročito nemačkih, koji su "Adria tur" okarakterisali kao pozornicu javne provokacije.

- Mi smo samo sledili pravila, o drugim stvarima brinu u organizaciji i oni to treba da znaju. Bio sam samo igrač, ali je lepo bilo videti publiku na tribinama, kao i da se život polako vraća na staro. Naravno da je stanje i dalje zabrinjavajuće, ali o tome treba da brinu organizatori, a ne ja - dodao je 7. reket sveta.

Aleksandar Zverev kaže da je njegov odnos sa Đokovićem odličan, ali i da mu je idol Rodžer Federer.

- Teniski uzor mi je uvek bio Roger Federer, ali otkad sam došao na Tur, slažem se s mnogim igračima. Sa Novakom sam u odličnim odnosima, pričamo o mnogim stvarima o kojima s drugima ne mogu. Zanimljivo je čuti kakav on pogled ima na neke stvari, tako da je i on jedan od onih na koje se ugledam i kojima se divim - zaključio je Nemac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading