(FOTO) Novak Đoković se oglasio potresnim i emotivnim rečima: Duboko se izvinjavam svima!

Autor:

Sport

23.06.2020

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, samo nekoliko sati nakon što je potvrdio da je pozitivan na koronavirus, oglasio se na društvenim mrežama i izvinio se svima kojima je turnir "Adria tur" naneo štetu.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

- Duboko se izvinjavam svima kojima je turnir naneo štetu. Sve što smo organizatori i ja uredili u prethodnih mesec dana, uradili smo sa iskrenom namerama i čistim srcem. Verovali smo da je turnir ispunio sve zdravstvene protokole i da je naš region bio u dovoljno dobrom stanju da ujedini ljude iz filantropskih razloga. Pogrešili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze - napisao je Novak Đoković.

Srpski teniser najavio je i određenu vrstu pomoći ljudima u Beogradu i Zadru

- Ako ste bili na "Adria turu", ili ste bili u blizini nekog od učesnika, molim vas testirajte se i poštujte socijalnu distancu. Za one u Beogradu i Zadru, sa njima ćemo podeliti zdravstvene resurse u bliskoj budućnosti. Ostatak Tura je otkazan i ostaćemo fokusirani na one koji su pogođeni. Moliću se za pun oporavak svih - poručio je prvi reket sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading