ŠVAJCARAC ZGRANUO PLANETU: Da li će Federer završiti na stubu srama kao Đoković?

Autor:

Sport

10.07.2020

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet se obrušio na Novaka Đokovića zbog organizacije "Adria tura", pljuštale su uvrede zbog druženja sa navijačima i teniserima. Sada se na udaru našao i Rodžer Federer, ali je teško očekivati da će Švajcarca osuditi kao što to Srbinu rade već nedeljama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Hose Moron, prvi čovek specijalizovanog teniskog sajta "Punto de Brejk", kritikovao je Rodžera Federera što se bez maske fotografisao sa navijačima.

Federer se u Švajcarskoj družio sa navijačima, međutim nije imao masku i nije bio na preporučenoj distanci. Španac ističe kako su ljudi osuđivali Novaka Đokovića za iste stvari i da bi isto morali da postupe prema Švajcarcu.

- Ono što smo rekli za Đokovića, moramo da ponovimo ovde. Rodžer Federer slikao se s navijačima, a da nije nije imao masku ili držao distancu od jednog metra. Isto možete videti kako mu je ponuđena neka olovka kako bi dao autogram. Pogrešno -  napisao je Moron na Tviteru.

Naravno usledila je lavina komentara Novakovih navijača: "Ovo ne umete da kritikujete, a kad je Novak pogrešio, svi ste ga pljuvali, eto kakvi ste vi ljudi", "Federer može sve jer on je Federer i niko mu ništa ne kaže", "Đoković je to uradio, pogrešio je, i svestan je tako, a šta ćemo sa Federerom? - samo su neki od komentara. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading