ŠTEPANEK: Samo najveći ciljevi dolaze u obzir

Autor:

Sport

03.12.2017

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener Novaka Đokovića Radek Štepanek govorio je o ciljevima saradnje sa srpskim igračem.

RepublikaFoto: instagram.com/radek_stepanek
Radek Štepanek i Novak Đoković

- Samo najveći ciljevi dolaze u obzir. Ništa se ne menja, a na nama je da pomognemo da se ti ciljevi ostvare. Do sada se sve okretalo oko mene, a sada ću se ja vrteti oko Đokovića, više neću biti ja najvažniji. Mislim da mogu brzo da se naviknem na novu ulogu - rekao je Radek češkim medijima.

Čeh se pre nekoliko dana priključio Novakovom timu na predlog Andrea Agasija. 

- Kao što sam uvek želeo da budem najbolji mogući teniser, tako ću probati da pomognem Đokoviću da dostigne svoj maksimum. Trebalo mi je malo vremena da razmislim o ponudi, koja je finansijski interesantna, ali pare u ovom slučaju nisu glavni motiv. Za mene je velika čast da radim sa tako dobrim teniserom, ali i velika odgovornost - rekao je nekadašnji osmi reket sveta i dodao,

- Ja ću raditi svakodnevno, a Agasi će dolaziti samo na najveća takmičenja. Nas dvojica smo već razgovarali i odmah sam osetio da smo na istom talasu. Najvažnije je da se razumemo i da znamo šta želimo - zaključio je Šćepanek. 

Novu sezonu Đoković će najverovatnije početi egzibicionim mečom tu Abu Dabiju, posle čega čega ga očekuje turnir u Dohi i prvi Gren slem u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading