Đoković igra u Akapulku?

Autor:

Sport

05.12.2017

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori ATP turnira u Akapulku odlučili su da sačuvaju 'vajld kartu' za najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Meksikanci žele da vide Đokovića

Lokalni mediji navode da organizatori turnira u Meksiku još nisu dobili zvaničnu potvrdu Đokovića, ali su naveli da su odlučili da sačuvaju jedno mesto ako Srbin odluči da zaigra.

Đoković je ove godine igrao u Akapulku. Turnir u Akapulku biće igran od 26. februara do 3. marta. Do 15. januara bi trebalo da budu poznati svi učesnici turnira.

- Ne znamo ništa o Novaku, ostavićemo otvorenu specijalnu pozivnicu za njega - rekao je direktor turnira Raul Surutusa i nastavio:


- Đoković nije objavio ništa što ima veze sa njegovim rasporedom, pa ćemo morati da sačekamo i vidimo šta će se događati. Napustio je našu zemlju veoma srećan i mislim da bi se radovao ponovnom dolasku. Uvek je važno privući takve igrače, ali moramo da vrednujemo i to što će Rafel Nadal, prvi igrač na ATP listi, takođe učestvovati na turniru. Igranje Rodžera Federera je jedan od, za sada, neostvarenih ciljeva. Pregovaramo, insistiramo i nadamo se da će jednoga dana igrati ovde. Ali ako ne uspemo u našim namerama, to neće ništa promeniti. I bez njega smo imali veoma dobre godine i, bez nepoštovanja, to bi bio njegov gubitak. 

Đoković je ove godine  eliminisan u četvrtfinalu Akapulka od Australijanca Nika Kirjosa. On se trenutno u Monte Karlu sa svojim timom sprema za novu sezonu.


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading