Federer otvorio dušu: NEĆU OSVAJATI TOLIKO TROFEJA KAD SE VRATE NOVAK I ENDI!

Sport

12.12.2017

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi teniser sveta Rodžer Federer se nakon duže pauze zbog povrede u prošloj sezoni vratio na sjajan način osvojivši dva gren-slem turnira, ali i pet masters turnira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer svestan teške konkurencije po povratku Đokovića i Mareja

I to je sve sjajni "Fedeks" postigao iako je propustio sve turnire koji su održani na šljaci, uključujući i pariski "Rolan Garos".

Legendarni teniser pak navodi da ne očekuje da naredna sezona bude toliko berićetna, imajući u vidu da se na teren vraćaju Novak Đoković i Endi Marej i to gladni uspeha i pobeda.

- U 2018. neću imati prilike da doživim iste emocije kao u 2017. Možda neće biti toliko dobra, ali tokom svih ovih godina uspevao sam da iznenadim sebe - oprezan je Federer. 

- Povratak Đokovića, Marija, Vavrinke, Nišikorija i Raonića verovatno znači da ću osvojiti manje titula - iskren je Rodžer.

Švajcarac se trenutno nalazi u Dubaiju gde se sa Severinom Lutijem priprema za nastavak sezone i nastup u Hopman kupu sa zemljakinjom Belindom Benčić.

- Sve je otvoreno kada je reč o planu mog treniranja. Cilj je da igram još nekoliko godina iako sigurno nije reč o deceniji - nasmejao se Švajcarac i dodao:

- Australijan Open, Vimbldon i US Open su realni ciljevi, za sve između tih turnira videćemo... Biću na terenu samo ako budem 100 odsto spreman - zaključio je Federer svoje izlaganje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading