NADAL ISKREN: Ne verujem da ću igrati toliko dugo kao Federer!

Autor:

Sport

25.12.2017

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Španac Rafael Nadal izjavio je da ga je tokom cele karijere motivisala samo želja da se takmiči.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal je najbolji teniser sveta

Nadal u 2018. godinu ulazi kao najbolji teniser sveta. On je u 2017. godini osvojio šest titula, ali zbog povrede nije učestvovao na završnom turniru u Londonu.

- Imao sam snove, naravno, ali nikada nisam maštao o nečemu što nije realno. Sve što sam postigao u karijeri, daleko je premašilo moja očekivanja. Međutim, od kada sam počeo da se ozbiljnije bavim tenisom, pa do danas, nisu me motisali snovi, već želja da budem na terenu, da budem što bolji i da se takmičim. Tako će biti i ubuduće - samo želim da što duže ostanem na visokom nivou - rekao je Nadal.

On je istakao da još ne razmišlja o odlasku u penziju.

- Imam 31 godinu, i u ovom trenutku ne mogu sebe da zamislim na terenu sa 37 godina, kao što radi Rodžer Federer. Mislim da neću igrati toliko dugo. Ali, kada sam imao 26, mislio sam da neću biti tu kada budem imao 31. Dakle, nikada se ne zna. Sve dok budem osećao da mogu da dajem maksimum, da uživam u treninzima i igri, biću na terenu - rekao je Nadal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading