ĐOKOVIĆ: Zadovoljstvo je igrati ovde, volim AC/DC i Rod Lejver arenu

Autor:

Sport

20.01.2018

11:03 >> 11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira što je sa 3:0 u setovima eliminisao Alberta Ramosa Vinjolasa i prošao u 4. kolo Australijan opena, Novak Đoković je ostao uzdržan u procenama kvaliteta svoje igre i dometa na turniru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Naravno, druže - rekao je Đoković šaleći se na karakterističnom australijskom akcentu.

- Naravno da volim AC/DC, oni su besmrtni, jedan od najboljih bendova svih vremena - rekao je jedan od najboljih tenisera svih vremena, koji se po 11. put plasirao u četvrto kolo Grend slem turnira u Melburnu.

- Pobeda je bila u tri seta, ali je meč trajao dva i po sata, nije bilo nimalo lako. Znao sam pre meča da je Alber veliki borac, pa sam morao mukotrpno da zalsužim svaki poen. U Melburn parku se osećam zaista divno, imam puno prelepih uspomena odavde iz protekle decenije. Svaki put kada setim u Australiju setim se toga. Sada moram da budem malo skromniji u svojim očekivanjima s obzirom da nisam igrao čak šest meseci. Veoma sam zadovoljan nivoom na kojem je moja igra u ovom trenutku - rekao je Đoković na oduševljenje publike na Margaret Kort areni.

- Volim ovaj teren, mada ipak volim i Rod Lejver arenu - rekao je Đoković uz osmeh.

Đoković je na kraju meča dodirnuo podlogu, dajući na znanje navijačima koliko mu znači taj turnir.

- To je jasno, šest titula u poslednjih deset godina ovde mi mnogo znače. Uživam igrajući ovde, ovo je zaista "Hepi slem", i nisam jedini koji to misli. Oseća se da pozitivna energija širom čitavog grada -zadovoljstvo je igrati ovde.

Novak se potom osvrnuo i na predstojećeg rivala Čunga.

- Čung je imao veliku pobedu protiv Saše Zvereva, koji je pre toga igrao u fantastičnoj formi. Sada mečevi postaju samo teži. Gren slem turniri su sjajni jer vam daju dan odmora, a ja ću svoj iskoristiti da se odmorim i oporavim što je moguće više - zaključio je Đoković pred veoma prijateljski nastrojenom publikom u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading