MEKRINO: Đokovića tretiraju kao g*vno, a on se hrani nepravdama!

Autor:

Sport

21.01.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Mekinro opet je žestoko isprozivao Novaka Đokovića i zaključio da se Srbin hrani nepravdama koje mu se dešavaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džon Mekinro

Nije mali broj onih koji smatraju da Đoković igra mečeve u dnevom terminu na 40 stepeni iako je šestostruki ovajač turnira, jer je kažnjen pošto traži više novca za tenisere, a Amerikanac ističe da je tretman koji ima Rodžer Federer, za koga je rezervisan "prajm tajm", samo poslovna odluka.

Federer je sva tri meča odigrao u večernjem terminu, Đoković dva od tri i samo jedna na "Rod Lejver" areni. 

Lajavi Amerikanac kaže da je sve poslovna odluka, jer je Federer "zlatna koka" tenisa.

- Ne znam šta je sa ovogodišnjim Australijan openom. Svaki dan nova kontroverza. Sada je navodni povlašćeni tretman Federera. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Istina je da je Federer igrao uveče sva tri meča na Rod Lejver areni, a Novak  na blistavom letnjem suncu, zaključio je Mekinro, a potom nastavio da sikće.

- Rodžer, a ne Novak, je zlatna koka tenisa i on igra na najvećoj pozornici kada poželi. Jednostavno je! Da li je pošteno? Ne znam i briga me! Život nije fer! Ja mislim da organizatori čine uslugu Novaku jer ga tretiraju kao go*no, jer se on hrani nepravdama koje trpi. Federer će se konačno takmičiti tokom dana, Novak je u večernjem terminu. Jedan i drugi idu ka međusobnom okršaju u polufinalu. Sumnjamo da će meč biti u večernjem terminu - zaključio je lajavi Mekinro.

Srpski teniser igraće meč osmine finala u ponedeljak od 9.00 časova protiv Hjun Čunga iz Južne Koreje, a četiri sati pre njega po našem vremenu na tern će izaći Rodžer Federer koji igra sa  Martonom Fučovičem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading