(VIDEO) Dobra atmosfera u Novakovom timu i SPECIJALNI GOST NA TRENINGU SRBINA!

Autor:

Sport

21.01.2018

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković u sjajnom raspoloženju čeka nove mečeve na Australijan openu, a pred duel protiv Koreanca Čunga u 1/8-finala Nole je na otvorenom treningu priredio pravi šou za navijače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak proveo lepo popodne sa starim poznanikom

Za dodatnu injekciju dobrog raspoloženja pobrinuo se nekadašnji Novakov trener Boris Beker koji je banuo u štab našeg igrača. Iako Beker i Đoković ne sarađuju već neko vreme, njih dvojica su ostali u odličnim odnosima o čemu svedoči i poseta Nemca pred naredni duel na otvorenom prvenstvu Australije.

A to je bio sve samo ne običan trening, jer se na jednom mestu "našlo" čak 26 grend slem titula koliko su zajedno osvojili Beker, Đoković i njegovi sadašnji trener Andre Agasi i Radek Štepanek.

Da utisak bude potpuno kompletiran pobrinuo se upravo naš igrač, koji je na opšte oduševljenje prisutne publike prišao jednom mališanu koji je pratio trening svog idola, izveo ga na teren i razmenio nekoliko udaraca sa njim.

Mališan je bio van sebe od sreće, a Novak je nakon ovog sparinga pozdravio publiku u njegovom karakterističnom stilu i napustio teren.

Naredni susret naš teniser igra protiv Čunga, a ako bude uspešan, u šta svi verujemo, očekuju ga završne borbe među osam najboljih tenisera na ovogodišnjem AO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading