Đoković ponovo igra u večernjem terminu

Autor:

Sport

21.01.2018

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković igrače u ponedeljak od 9.00 sati u Melburnu protiv Hjon Čunga iz Južne Koreje, meč osmine finala Australijan opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković nastavlja da gazi u Melburnu

Đokovićev meč je prvi u večernjem delu programa na "Rod Lejver areni". Srpski teniser je igrao u večernjem terminu i protiv Španca Alberta Ramosa-Vinjolasa.

U ponedeljak će na teren i Nina Stojanović, koja će zajedno sa Švajcarkinjom Viktorijom Golubić igrati meč trećeg kola u konkurenciji dublova protiv mađarsko-francuskog dubla Timee Baboš i Kristine Mladenović.

Branilac titule Švajcarac Rodžer Federer igra u osmini finala protiv Martona Fučovića iz Mađarske. Ovaj meč je planiran kao treći duel dana na Rod Lejver areni, a počeće oko pet sati ujutro. U preostala dva meča četvrtfinala u muškoj konkurenciji sastaće se Fabio Fonjini - Tomaš Berdih i Dominik Tim - Tenis Sandgren.

Prva teniserka sveta Rumunka Simona Halep igra protiv Naoimi Osake iz Japana, Amerikanka Medison Kiz protiv Karoline Garsije, a Andželik Kerber iz Nemačke protiv Su Vej Sje sa Tajvana, dok poslednji duel igraju Čehinje Barbora Štrivoca i Karolina Pliškova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading