NOLE ZABRINUO FANOVE: Nisam dobro! Nije ni trebalo da budem ovde

Autor:

Sport

12.03.2018

00:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da možda nije trebalo da igra na Mastersu u Indijan Velsu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković je zaustavljen već u 2. kolu Indijan Velsa

Đoković je u drugom kolu Indijan Velsa posle velike borbe poražen od Japanca Taro Danijela 2:1, po setovima 7:6, 4:6, 6:1. 

Ovo je bio prvi Đokovićev meč od Australijan opena. Naš teniser je u međuvremenu operisao lakat u Švajcarskoj.

- Želeo bih da čestitam Danijelu, jer se borio i pokazao sjajan duh na terenu. Ja sam se osećao kao da igram prvi meč na ATP turu. Bilo je veoma čudno... Potpuno sam izgubio ritam, mučio sam se i sa zdravljem prethodnih nedelja. Zahvalan sam što sam bio na terenu tako brzo posle povrede, ali istovremeno se uopšte ne osećam dobro - rekao je Đoković i nastavio:

- Nedostaje mi takmičenje, ali moram da razgovaram sa timom i da smislimo strategiju kako ćemo dalje. Bog nam uvek zada neki izazov kada ga najmanje očekujemo. Uvek postoji nešto dobro u svemu, za sve postoji razlog.

Đoković je podsetio na operaciju koju je imao u Švajcarskoj.

- Nije ni trebalo da budem ovde, operisao sam se pre pet-šest nedelja. Ovde nije bilo očekivanja. Nisam uspeo da pronađem ritam, pogotovo na bekhendu koji mi je uvek bio čvrst kao stena. I to je deo nekarakterističnih okolnosti u kojima sam trenutno - istakao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading