TO MU NE DA MIRA! Novak OTVORIO dušu! Đoković PRIZNAO šta ga najviše BOLI!

Autor:

Sport

12.03.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser završio učešće na Mastersu u Indijan Velsu.

TO MU NE DA MIRA! Novak OTVORIO dušu! Đoković PRIZNAO šta ga najviše BOLI!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji igrač "belog sporta" u istoriji Novak Đoković doživeo je neočekivan poraz u trećem kolu Masters turnira u Indijan Velsu od Luke Nardija.

Iako je izgubio meč sa 6:4, 3:6, 6:3, Đoković je istakao da ga najviše tišti činjenica da ove godine još uvek nije osvojio nijednu titulu.

Đoković je istakao da je navikao da počinje sezonu sa nekom velikom pobedom, poput trijumfa na nekom od grend slem turnira ili osvajanja nekog drugog važnog takmičenja.

Ove godine, međutim, stvari nisu krenule onako kako je planirao, što ga, kako je naglasio, prilično muči, ali napominje da je svestan da su pobede i porazi deo sporta te da se nada da će uskoro osvojiti titulu i nastaviti sa uspesima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

 

- Da, ove godine bez titula. To nije nešto na šta sam navikao. Počinjao sam sezonu veći deo svoje karijere pobedom na grend slemu ili, znate, pobedom u Dubaiju, ili bilo kojim turnirom. Dobro je. Znate, to je deo sporta. Samo to morate prihvatiti. Neke pobedite, neke izgubite. Nadam se da ću još osvojiti titula i nastaviti dalje. Pretpostavljam da će svaki trofej koji osvojim biti sjajan - priznao je Novak Đoković.

Podsetimo, prvi reket ATP liste je bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom "na mišiće" eliminisao Aleksandra Vukića iz Australije rezultatom 2:1. Ipak, 123. igrač sveta, koji je došao u "kalifornijsku pustinju" kao "laki luzer" iz kvalifikacija, uspeo je da ostvari pobedu karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading