BRITANCI TVRDE: Ivan Lendl bi mogao da trenira Đokovića

Autor:

Sport

31.03.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni američki teniser češkog porekla Ivan Lendl mogao bi da bude novi trener Novaka Đoković, prenosi britanski "Telegraf".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lendl bi mogao da zameni Agasija

Đoković je raskinuo saradnju sa Andreom Agasijem, a u potrazi je za novim trenerom koji će biti u stručnom timu srpskog tenisera zajedno da Radekom Štepanekom.

Britanski mediji bave se ko će biti novi trener najboljeg srpskog tenisera, koji se razišao sa Agasijem zbog razmimoilaženja u mišljenjima.

"Telegraf" navodi da bi Lendl mogao da odluči da se vrati trenerskom poslu, pošto je sarađivao sa Endijom Marejom. On je bio trener Mareja u dva navrata od 2011. do 2014. i od 2016. do 2017. godine.

Lendl (58) i Marej su zajedno osvojili tri grend slem titule, a britanski mediji ističu da verovatno ne bi mogao da odoli pozivu Đokoviću.

Isti list ističe da bi Lendl mogao da trenira Nemca Aleksandera Zvereva, koji ne krije da je zvao slavnog stručnjaka posle razlaza sa Huanom Karlosom Fererom.

Lendl važi za trenera koji insistira na strogom sprovođenju plana i programa i koji izvlači maksimum iz igrača. Slavni trener može da unapredi i transformiše igru tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading