DANAS JE CRVENO SLOVO ZA NAVIJAČE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Danas posebno gledaju u Noleta kao u ikonu

Autor:

Sport

25.04.2024

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve poklonike najboljeg tenisera sveta 25. april ima posebno značenje.

DANAS JE CRVENO SLOVO ZA NAVIJAČE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Danas posebno gledaju u Noleta kao u ikonu

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je najbolji teniser sveta, a po mnogima najbolji i u istoriji. Srpski as dominira tenisom deceniju i po, pa ne čudi da je stekao veliku popularnost širom sveta i ima armiju navijača na svim meridijanima. I za sve njih danas je crveno slovo!

Dobro, možda ne baš crveno slovo kao u crkvenom kalendaru, ali je 25. april kod svih njih dan od posebnog značaja. Naime, tačno pre deceniju su Đokovićevi navijači 25. april uzeli za svoju "slavu" i obeležavaju ga kao Nolefam dan. Sam naziv nagoveštava da se oni smatraju za familiju, te da je Đoković njihov član na kojeg su puno ponosni.

Podsetimo, Prvi Nolefam dan je bio 25. aprila 2014. godine. Od tog dana oni dele širom društvenih mreža sve pozitivno o Đokoviću, a pojedinci ga prate i po turnirima gde su u mogućnosti širom sveta. Inače, Novak Đoković Fan Klub, koji je i pokrenuo Nolefam dan, nije samo međunarodna i dobro organizovana grupa fanova, sa članovima na skoro svakom kontinentu, već i grupa strastvenih, zanimljivih i pozitivnih ljudi, koji ne štede napor da se njihov glas i podrška Novaku čuju.

 

 

To je Fan Klub koji je pokrenuo nekoliko događaja i projekata vezanih za Noleta tokom godina, kao što je na primer prvi #NoleFam dan 2014. godine i mnogi drugi. I dok je Nole imao njihovu stalnu i nesebičnu podršku u svakoj situaciji, trijumfu i izazovu na koji je naišao, stvoreno je nešto vredno nastalo iz iskre strasti kao dokaz izreke koja kaže "Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore".

Naime, kada je jedna internet stranica u Argentini posvećena Novaku Đokoviću prestala da postoji, Silvina Funes, mlada učiteljica iz Argentine i Novakova obožavateljka, odlučila je da pokrene novi Fan Klub i postala je osnivač Novak Đoković Fan Kluba. Danas ima podršku i pomoć i ostalih brojnih članova.

Srecan vam bio Nolefam dan!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading