NOLE VIŠE NEMA TRENERA: Đoković se razišao i sa Štepanekom

Autor:

Sport

04.04.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme promena... Prvo Andre Agasi, a sada i Radek Štepanek! Novak Đoković rešio je da raskine saradnju i sa drugim trenerom.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole/

Agasi je otišao pre nekoliko dana, a naš teniser više ne sarađuje ni sa Čehom. Pred turnir u Monte Karlu Novak više nema trenera.

-  Posle turnira u Majamiju Novak Đoković i njegov teniski trener Radek Štepanek odlučili su da završe saradnju.

Privatni odnosi sa Radekom su bili i ostaće izvanredni, a Novak je uživao da radi sa njim i uči od njega. Izuzetno je zahvalan na podršci koju je dobijao od Radeka tokom proteklog perioda.

Novak ostaje fokusiran na napredak, i željan je da se vrati jači i odlučniji posle dugačke pauze zbog povrede, koja je uticala na njegovo samopouzdanje i igru.

U isto vreme, Novak konstantno i strastveno traži nove načine da povrati pobedničku formu. Đoković će posle kratkog odmora sa porodicom početi sa pripremama za sezonu na šljaci i za predstojeće turnire - navodi se u sopštenju.

 Ostaje da se vidi kakve će njegova dalje odluka biti i koga će angažovati na mestu trenera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading