ŠOKANTNO: Ruska teniserka opljačkana u Španiji - ostala je bez gomile novca!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski turnir po nju nije počeo na najbolji mogući način.

ŠOKANTNO: Ruska teniserka opljačkana u Španiji - ostala je bez gomile novca!

Foto: Tanjug/AP

Ruska teniserka Marija Timofejeva, trenutno 93. igračica na planeti doživela je neprijatnost tokom Mastersa u Madridu gde je postala žrtva pljačke tokom koje ostala bez velike količine novca.

Naime, Timofejeva nije uspela da se kvalifikuje za glavni žreb turnira u Madridu, a način na koji je ostala bez novca je izuzetno neobičan.

Povodom svega što se dogodilo dvadesetogodišnja Moskovljanka je izjavila:

- Poslednjih dana, dok sam bila u Madridu, neko je skinuo oko 10.000 evra sa moje kartice. Šokirana sam jer ne znam kako je to moglo da se dogodi. Karticu sam sve vreme nosila sa sobom, osim jednom kada sam je ostavila u hotelskoj sobi dok je bila na čišćenju. Kupovine su obavljene ovde, u oblasti Madrida. Obično onlajn kupovine zahtevaju kod za potvrdu, koje se obično šalju na moj telefon, ali on nije stigao. To je jednostavno ludo.

 

 

Timofejeva, koja trenutno zauzima 93. mesto na WTA listi, privukla je pažnju javnosti ne samo svojim sportskim veštinama već i nesrećnim događajem u Madridu. Mnogi su je već uporedili sa legendarnom Marijom Šarapovom, videći u njoj potencijalnu naslednicu slavne ruske teniserke.

Ovaj incident definitivno baca senku na sportske događaje, ali istovremeno ukazuje na važnost opreza i sigurnosti u svakodnevnim situacijama, čak i kada su u pitanju poznate ličnosti poput Marije Timofejeve.

Mlada teniserka je u dosadašnjoj karijeri najveće tenisko ostvarenje zabeležila na ovogodišnjem Australija openu gde je stigla do četvrte runde gde je poražena od Ukrajinke Marte Kosjuk u dva seta 2:0 (6:2, 6:1).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading